Pyramid City


Take me down to Pyramidköping, where there ain't no grass and the girls wear bhurka,
take me home, oh won't you please take me home

Back in the U.S.S.R

Då vi ska ner till Egypten för vårat sökande efter Boris, efterlyser vi nu allmänhetens hjälp. Är det någon som har varit i Egypten den senaste månaden som har sett mannen på bilderna? Vi önskar även tips av er som ska ner denna vecka, då vi tacksamt tar emot tips som motsvarar någon av beskrivningarna nedan av Boris:


The Mustafa took my Boris away

Det här är ju för jävligt. Inte ett blogginlägg på över två månader. Låt oss spola tillbaka bandet en bit i tiden...

I oktober la vi ut vår blogg på entrepenad till vår käre vän Boris från Novosibirsk då vi ej längre hade möjlighet att sköta verksamheten själva. Vid den tidpunkten hade vi blivit så stora och kända i både nationell samt internationell media så den världsomfattande världsturnén tog upp allt för mycket av tiden.

Nu då vi återvänt till Sverige möts vi av en bloggtorka och en totalt avsaknad av Boris. Det enda vi fann var en lapp, skriven på knagglig svenska:

Ni Boris tillbaka får om Ahmed Musafa el Sahl får 30 000 vita kameler innan månadens slut. Annars Boris mumie under den pyramid han blir. Bege er till Egyptet och leta reda på Mustafas flygande matta affär så får ni mer information.


Vi kommer att bege oss ner till Pyramidköping i mitten av februari för att få tillbaka Boris. Interpol bekostar resan så vi passade på att boka in ett all-inclusive paket på ett femstjärnigt hotell....

Bilderna föreställer hotellet och Boris...
 

RSS 2.0