Brilliant disguise

Musfälla, är det en atraktiv man med AIDS?The drugs don't work

Droger is bad....mmmmmkay
Very bad
Don't do drugs children...mmmkay?

Now I lay me down to sleep, I pray the Lord my soul to keep

Dagens låt är:

Nirvana - Where did you sleep last night

...fan va jag hatar Nirvana


Can I play with madness?

Här är ett utdrag ur Finnspångsnisses dagbok. Enligt dateringen var Nisse 14 år då detta skrevs.

Kära dagbok

Jag förstår inte varför jag har drabbats. Jag har en bästa kompis som jag gillar att leka med men av nån konstig anledning får jag bara leka med honom ungefär en gång per månad. Jag förstår inte vad som är felet. Alla runtomkring mig har också bästa kompisar men de leker säkert med varandra flera gånger per vecka. Jag brukar leka med mig själv ibland men det är ju inte alls lika roligt.  Jag hoppas det blir nån ändring på det här,  jag känner att jag kommer att göra något riktigt dumt annars...


Finnspång, 6/4 1952

Vi ser här en ungs mans frustration över en situation han inte medvetet har satt sig i och som kommer att leda till en katastrofal framtid. Vi kan inget annat göra än att lida med Finnspångsnisse.

Party animals

Haha, det är är ett myrpungdjur:Balladen om Finspångsnisse

Balladen om Finspångsnisse

Ack i Värmeland, du sköna där bor
En liten ful och illasinnad man
I en stuga med sin hund o bror
Låt mig nu förtälja vad de kan

Så lite kärlek då de unga var
Aga, smisk och spö var natt
Minst tio rapp per dag av far
Tills en dag då de fick fnatt

far han lustade sig med pigan på huk
Nisse o hans bror såg på och njöt
De svajade lien och bort föll faderns kuk
Av faderns blod i nunan pigan tjöt

Åt helvete med hela denna jävla skiten Nisse sa
Ty från denna dagen ondska är mitt nya namn
Pigan de med våld därefter tog, sen va hon inget att ha
Pigan Nisse dräpte o tog hennes kropp i famn

När barnaåren de var över för de två
Nu ännu fulare och vidrigare de blev
Nu egna barn de behövde få slå
Groteska nunor me näsor så skev

Nisses bror på barn han sig förgrep
Nisse själv blev kåt på sodomi
Brodern gripen blev, hängd med rep
Tiden för de tu var nu förbi

...to be continued

Kids in america

Om man kombinerade Adolf Hitler, Usama Bin Laden & Michael Jackson till en person så undrar jag om den skulle få jobb på ett dagis med amerikanska judiska barn?It's not my place in the 9 - 5 world

Försöker söka lite jobb, men det är inte lätt då ingen hör av sig på mina ansökningar. Undrar om det har nåt med mitt personliga brev att göra?

Hej

Mitt namn är X X, jag är en glad kille på 25 jordsnurr. Jag har precis flyttat till Göteborg på grund av att möjligheten till att få tag på knark är mycket större här. Jag brukar skjuta upp 2-3 ggr/vecka men det är inget som brukar inkräkta på jobbet (oftast). Jag är fullt frisk och arbetsför förutom att jag har Tourettes och kan skrika könsord och andra obekvämligheter då och då. Jag är även lite mentalt handikappad och behöver ha en assistent som passar mig twenty four seven. Jag gillar inte att jobba med människor.

Fuck off and die


P.S Show me the money

When the children cry

Dagens personlighet
"Farbror Bosse"

"Farbror Bosse, som spelas av skådespelaren Johan Ulveson, är en fiktiv scoutledare skapad av Lorrygänget. Farbror Bosses kännetecknande drag är, utvöver hans scoutuniform, en tomteklubba, vilken han ständigt slickar på, samt repliker som anspelar på att han har en pedofil sexuell läggning"

Källa: wikipedia.org
...bring your daughter, bring your daughter to the slaughter

Öst är öst och väst är väst och aldrig....

Visst är det underbart med det nya mångkulturella samhället som växer fram? Vi berikar vårt språk med nya fraser som "len", "guzz" och andra synonymer samt att vissa befintliga ord får nya betydelser, som t. ex. "Din mamma".
I början på denna nya folkvandring från österlandet byggdes pittoreska bostadskomplex i storstädernas förorter men nu börjar kulturerna att blandas och vi har precis fått den spännande möjligheten att närmare bekanta oss med österlandet då vi fått nya grannar.

Vi har personligen inget emot dem.....det är deras kamel vi inte klarar av. Vi har inget emot kameler, ta oss inte fel nu. Vi tycker att de är majestätiska djur som är exotiska o söt att se på. Men vi vill inte ha den i våran (inte våran, vår!) rabatt, så enkelt är det...den här gården är inte tillräckligt stor för oss alla...No prayer for the dying

Hej! Mitt namn är Tooli, och detta är min dagbok.

Allt började som vanligt, jag jamade skrek och var dryg. Jag njöt. Men allt förändrades på kvällen då hon kom hem och brutalt kastade in mig i buren och satte mig i den brummande maskinen som altid tar mig till okända ställen. Buren! Det är bland den värsta tortyren de utsätter mig för! Varför? Jag har inte gjort något ont! För att visa mitt missnöje sket jag en rejält lös bajskorv som jag sedan strategiskt smetade in i buren för maximal odör.

Efter en tid som verkade som en smärre oändlighet stannade hon den brummande maskinen och då gallret till buren öppnade befann jag mig någon annanstans. Inte ont anande visade det sig vara det beryktade koncentarionslägret Buchen Katzewitch. Genast kastades jag in i ett rum med iskallt vatten som kylde mig till is......the horror....the pain

...jag är nu alltför chockad och vek för att förtälja mer idag....må gudarna vilja att jag överlever...


image575

"Sehr schön, ja jag ser sjön"

Idag är det exakt 74 år sedan Adolf Hitler blev rikskansler och Führer.

För er som inte vet vem Adolf är så följer en länk här nedan med lite information:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Adolf_HitlerVad blir det för mat?

Vad blir det för mat idag?

image470

RSS 2.0